Книжевност

Post Image

Кон романот „Мали тајни“ од Џенифер Хилиер

Post Image

Роман од Венко Андоновски во Загреб, претстава во Бања Лука

Post Image

Кон „Случајот Чернобог“ од Катерина Шошко

Post Image

Фондацијата „Д-Р Михаил Левенски“, дари петстотини примероци од книгата „Како да станам свој“, на основните училишта со име „Блаже Конески“

Post Image

Промоција на „Да ти се погоди да живееш во интересни времиња“ од Весна Дамчевска

Post Image

Најдобрите скандинавски трилери од Антолог(4)

Post Image

Кон романот „Конци на судбината“ на Марија Дуењас

Post Image

Промоција на „Две минути и четириесет реда“ – книга критики, рецензии, осврти од Александра Јуруковска

Post Image

„Вознемирени луѓе“ – книга што ќе ве расплаче и ќе ве насмее