Музика

Post Image

Со концертот “Слобода” Филхармонија ќе приреди грандиозно затворање на концертната сезона “Филхармонија во движење”

Post Image

Рецитал на хармоникашот Филип Петрески денес во Филхармонија

Post Image

Ден на пијаното – Скопје 2022

Post Image

Почнува третото издание на Скопскиот градски фестивал

Post Image

Меѓународен ден на џезот во КИЦ Битола

Post Image

„Теремин-вокс фантазија“ во Камерната сала на Филхармонија

Post Image

“Волшебната хорна” – нов концерт со оркестарот на Филхармонија

Post Image

Фанк Шуи со концерти во Лондон и Ливерпул!

Post Image

„Инструментите на моите предци“ по четврти пат во организација на Детскиот културен центар – Карпош