Уметност

Post Image

Заврши вториот фестивал на детска креативност Трамболини

Post Image

Несекојдневно отварање на вториот фестивал на детска креативност Трамболини

Post Image

„Треба да се работи на комплетно нова визуелизација на лектирите за деца“ – Интервју со Софија Семенпеева

Post Image

Wave Cabin за викенд-бегство во природа

Post Image

Рендери на простории засновани врз познати уметнички слики

Post Image

Фестивал за димензиите на културата- АrtArea 4