Филм

Post Image

Концертите во Кинотека продолжуваат со Амира во Арена

Post Image

Денес во Кинотека проекција на концертот на “Раде Шербеџија и западни колодвор бенд”

Post Image

Јули во Кинотека: Филмска жетва во златниот месец

Post Image

Детскиот анимиран филм „Патешествието на принцот“ вечерва во Кинотека

Post Image

Проекција на дигитално реставрираната копија на “Фросина” во Кинотека

Post Image

Филм „Рока го менува светот“ за најмладите во кината

Post Image

60 години “Мирно лето”

Post Image

Доделени признанијата „ЗЛАТЕН ОБЈЕКТИВ“ На Коле Манев И Спасе Тасевски

Post Image

Шерлок Холмс- најфилмуваниот лик од книжевноста