Театар

Post Image

МНТ – 76 години испишува историја

Post Image

Театарот е должен да го коментира светот – Ѓорѓи Јолевски, актер во МНТ

Post Image

Светски ден на театарот – Звездана Ангеловска

Post Image

Светски ден на театарот – Сашко Коцев

Post Image

Само вистинската љубов може да го смени светот – Сузан Акбелге

Post Image

Светски ден на театарот – Дарја Ризова

Post Image

Светски ден на театарот – Ѓорѓи Јолевски

Post Image

Моќниот театарски перформанс „Оклоп“ гласно ги издигна приказните на лицата со попреченост

Post Image

Нема компромис во театарот – Одблиску со Александар Михајловски