Антолог повикува во светот на чудното, чудесното и волшебното

Читањето не е само запловување во различни светови и туѓи приказни. Читањето е доживување, созревање, уживање, самоспознавање, клуч кој го отвора умот и патоказ кон улов на слободата. Читањето не е задолжително. Читањето е љубов за која никогаш не е прерано, ниту предоцна. Под слоганот Нека трепка!, издавачката куќа Антолог оваа недела ја посветува на … Continue reading Антолог повикува во светот на чудното, чудесното и волшебното