Книжарницата на тркала започна да ја вози својата приказна

Книжарницата на тркала започна да ја вози својата приказна Викендов во Градскиот парк во Скопје и официјално започна приказната на Книжарницата на тркала, нов проект на издавачката куќа „Антолог“ од Скопје чија цел е да се промовираат книжевни вредности и да се зголеми достапноста на книгите. По минатонеделното претставување на Плоштадот Македонија и пред да … Continue reading Книжарницата на тркала започна да ја вози својата приказна