Wave Cabin за викенд-бегство во природа

Компанијата Mousarris со седиште на Кипар основана е од Stelios Mousarris со цел да произведе висококвалитетни парчиња концептуален мебел и уникатни предмети. Секој материјал за секое парче е внимателно одбран.

Нивната кабина Wave Cabin е создадена да го прифати животот во бран, овозможувајќи престој во него. Wave Cabin е со димензии 8/6 метри и висина 2.5 метри, може да прими две особи, со сите содржини кои се потребни за викенд-бегство во природа.

Повеќе на: Порта 3