Театар

Post Image

Дневна доза апсурд – Пушкин

Post Image

Дневна доза апсурд – Случајот со мојата жена

Post Image

Дневна доза апсурд – Вредности

Post Image

Дневна доза апсурд – Карантин

Post Image

Нов фестивал и нов проект на Wonderland

Post Image

Кога сум на сцената, јас сум жива – Емилија Мицевска Трајковиќ

Post Image

Ништо не го убива еден актер како неиграњето – интервју Исмет Шабановиќ

Post Image

Актерството е игра која значи живот додека ја играш

Post Image

Хибриден 45. МОТ – онлајн претстави во МКЦ и Универзална сала