ДОМА

Тивка присутност во простор и време чија боја силно потсетува на културната семоќ. Со гласни размисли до слободоумно доживување на уметноста и уживање во длабочината на суштината впишана меѓу редовите на видливото. Елементал е портал кој преку личен третман на уметноста ќе покаже колку е таа навистина важна.

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ
МУЗИКА
ФИЛМ
ТЕАТАР
УМЕТНОСТ
КНИЖЕВНОСТ
АУДИО-ВИДЕО
КАЛЕНДАР НА НОВОСТИ