Уметност

Post Image

Отворена модна изложба “Носиме уметност” во излогот на Францускиот институт во Скопје

Post Image

Утре во Europe House Skopje, Култура бета го организира првото издание на „Клинци“

Post Image

6 Меѓународна Ex Libris изложба Скопје 2023

Post Image

“PROTOTYPE_” изложба која ги спојува границите и го редифинира модниот дизајн, уметноста и музиката 

Post Image

„Мигновение“ изложба на слики  од Костадин Танчев – Динка

Post Image

ПЕЛИСТЕР – Патување низ пејзажните сеќавања на еден еко-музеј

Post Image

Моќта на одржливоста – завршница на Моден Викенд Скопје (FWSK)

Post Image

Моден викенд Скопје – одржливата мода царува на 27-мо издание

Post Image

Одржливата мода се среќава со свесниот иновативен дизајн – прв ден од МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ