Уметност

Post Image

6 Меѓународна Ex Libris изложба Скопје 2023

Post Image

“PROTOTYPE_” изложба која ги спојува границите и го редифинира модниот дизајн, уметноста и музиката 

Post Image

„Мигновение“ изложба на слики  од Костадин Танчев – Динка

Post Image

ПЕЛИСТЕР – Патување низ пејзажните сеќавања на еден еко-музеј

Post Image

Моќта на одржливоста – завршница на Моден Викенд Скопје (FWSK)

Post Image

Моден викенд Скопје – одржливата мода царува на 27-мо издание

Post Image

Одржливата мода се среќава со свесниот иновативен дизајн – прв ден од МОДЕН ВИКЕНД СКОПЈЕ

Post Image

Модната еволуција на Скопје – спојување на стилот и одржливоста на 27. издание на Моден викенд Скопје

Post Image

Отворање на изложба “Носталгија” од ликовниот уметник Драган Гелев во МКЦ