Уметност

Post Image

„Моден викенд Скопје“ ја презентираше најновата колекција на Мирјана Јосифовска

Post Image

Најновата колекција на дизајнерката Мирјана Јосифоска ќе се презентира на „Моден викенд Скопје“ 

Post Image

Јубилејна изложба: 55 години КИЦ

Post Image

„Тие не ги отвораат очите“ – Мултимедијална проект-изложба на Тања Балаќ во Националната галерија

Post Image

Прошетка низ меѓународната изложба „НА ЧИЈА СТРАНА СИ?: За неврзаната деколонијална констелација“

Post Image

“Точки на интерес” – изложба на фотографии од Живко Јаневски

Post Image

Изложба на македонскиот стрип во Урошевац, Косово

Post Image

Отворена ретроспективната изложба на костими “ОпераДрамаБалет” од најнаградуваниот македонски костимограф Благој Мицевски

Post Image

Премиера на изложбата „Со љубов од Битола“ во изложбениот салон на НУ Кинотека на Македонија