Уметност

Post Image

„Тие не ги отвораат очите“ – Мултимедијална проект-изложба на Тања Балаќ во Националната галерија

Post Image

Прошетка низ меѓународната изложба „НА ЧИЈА СТРАНА СИ?: За неврзаната деколонијална констелација“

Post Image

“Точки на интерес” – изложба на фотографии од Живко Јаневски

Post Image

Изложба на македонскиот стрип во Урошевац, Косово

Post Image

Отворена ретроспективната изложба на костими “ОпераДрамаБалет” од најнаградуваниот македонски костимограф Благој Мицевски

Post Image

Премиера на изложбата „Со љубов од Битола“ во изложбениот салон на НУ Кинотека на Македонија

Post Image

„Сите визуелни форми на 7/8 такт“ – Одржана мотивациона работилница за инспирирање на дизајнерите во процесот на креирање на новиот македонски Swatch часовник

Post Image

Македонскиот стрип центар на изложба во Рашка, Србија

Post Image

„Геолошки пресек 2“ изложба на Давид Атанасоски