Уметност

Post Image

Премиера на изложбата „Со љубов од Битола“ во изложбениот салон на НУ Кинотека на Македонија

Post Image

„Сите визуелни форми на 7/8 такт“ – Одржана мотивациона работилница за инспирирање на дизајнерите во процесот на креирање на новиот македонски Swatch часовник

Post Image

Македонскиот стрип центар на изложба во Рашка, Србија

Post Image

„Геолошки пресек 2“ изложба на Давид Атанасоски

Post Image

„Македонска глаголица. Македонска кирилица“ – Изложба на Лазе Трипков и Ласко Џуровски во МКЦ

Post Image

Перформансот “Јовано, Јованке” вечерва со втора изведба во МКЦ