“Live at Audiokultura” со Андреа Мирческа  (Fleurette Aficaine)

На 25 мај, во Аудиокултура, се реализираше уште еден настан од концептот “Live at Audiokultura” (50 guests limited) преку кој се продолжува низата од уникатни музички и звучни промоции.

Во оваа прилика, под генерално покровителство на Комерцијална банка АД Скопје, звукот од системите на teoharov Audio, беше доловен преку џез композиции во изведба на Андреа Мирческа, Славчо Коцев и Бојан Петков – Шамба.

Вечерта на одлична музика беше збогатена со дегустација на вино од Винарија Камник (Chateau Kamnik Winery).

ПР објава