Музика

Post Image

Фанк Шуи со концерти во Лондон и Ливерпул!

Post Image

„Инструментите на моите предци“ по четврти пат во организација на Детскиот културен центар – Карпош

Post Image

“Денови на македонска музика” со оркестарот на Филхармонија

Post Image

Омаж за Саша Николовски Ѓумар

Post Image

Виолинска магија со виртуозната Сајака Шоџи во Филхармонија

Post Image

Концерт на „Portron Portron Lopez“ во МКЦ

Post Image

“Бојата на басот” во Филхармонија

Post Image

„Диши љубов“ – музика за љубовта, за Скопје, за градот, за воздухот…