Музика

Post Image

“Денови на македонска музика” со оркестарот на Филхармонија

Post Image

Омаж за Саша Николовски Ѓумар

Post Image

Виолинска магија со виртуозната Сајака Шоџи во Филхармонија

Post Image

Концерт на „Portron Portron Lopez“ во МКЦ

Post Image

“Бојата на басот” во Филхармонија

Post Image

„Диши љубов“ – музика за љубовта, за Скопје, за градот, за воздухот…

Post Image

Премиерна изведба на дела од Перт, Ротару и Ахо во Филхармонија

Post Image

Концерт на Gazorpazorp, св.Псета и OOHS!, вечарва во МКЦ