Музика

Post Image

“Ритамот во себе” – мултимедијален концерт за деца во Филхармонија

Post Image

„100 метрономи“ во Филхармонија

Post Image

Музички “Калеидоскоп” во Филхармонија

Post Image

Магија на Шопен во Филхаромонија

Post Image

„Убава Русија“ – роденденски концерт на Филхаромонија

Post Image

“Филхармонија во срцето” – концерт за одбележување на годишнините од раѓањата на Дворжаж и Аренски

Post Image

По 13 пат Фестивал на музика од светот во Битола

Post Image

Врвната Јеол Еум Сон од Ј.Кореја во Филхармонија

Post Image

Мастерклас со словенечкиот маестро Лајовиц