Музика

Post Image

Најстариот џез клуб во Битола прослави 30 години

Post Image

Ехо на носталгијата – Промоција на ЦД “Гласот на вечната љубов„ на кларинетистот Стојан Трајковски

Post Image

Со дефиле по Широк Сокак и со изведба на Комитското, по 53 пат вчера светскиот фолклор се славеше на Илинденски денови во Битола

Post Image

МКЦ не заборава: Настан по повод 60 години од катастрофалниот земјотрес во Скопје

Post Image

Концерт на Бобан Мирковски во Охрид

Post Image

53. Илинденски денови – фестивал посветен на светскиот фолклор и на културно-научната размена

Post Image

Македонска Филхармонија ќе гостува во Подгорица и во Дубровник

Post Image

Со голем музички хепенинг заврши 22. Издание на Битола Отворен Град 

Post Image

Концептот „Live at Audiokultura“ ја заокружи својата прва сезона