Музика

Post Image

Концерт на Филхармонија со Кристијан Рајф и Афродити Патулиду

Post Image

По втор пат ќе се одржи фестивалот на најдобрите настани – БЕАМ

Post Image

„Почеток“ – нов концерт на оркестарот на Филхармонија

Post Image

Пијан Славел и Винските мушички – совршен почеток на новата сезона од “Live at Audiokultura”

Post Image

Битолската зимска магија: Зимската приказна заврши со културен шмек и празничен сјај

Post Image

“Крај Вардарот сесии” во Аудиокултура со свое винил издание

Post Image

Со концерт на Пијан Славеј и Винските мушички концептот “Live at Audiokultura” ја заокружи својата првата успешна година

Post Image

“Бескрај” – концерт со виолинистката Албена Даналилова

Post Image

Мистика – со музика на Пјетро Маскањи во Филхармонија