Музика

Post Image

“Крај Вардарот џез“ започнува утре и ќе трае до 20 мај

Post Image

Концерт на Младинскиот оркестар на ЕУ и “Фамес” со виолинистот Даниел Роланд

Post Image

“Live at Audiokultura” со Добрила и Дориан Дуо

Post Image

„Крај Вардарот сесии со Аудиокултура“ во МКЦ

Post Image

Возбудливиот Рахманинов во изведба на пијанистката Мари Анж Нгучи

Post Image

Во Битола зајакнува независната музичка сцена

Post Image

„Live at Audiokultura“ со Оливие Самуилан (Olivier Samouillan) од Франција

Post Image

Концерт со маестро Шаровски и хорнистот Боштјан Липовшек

Post Image

Ноќ на магија и сеќавање – Трибјут концерт на Влатко Стефановски во Битола за Горан