Музика

Post Image

Посетителите на „Sound. Time. Vision“ на Манаки Офф имаа ексклузивна можност да го преслушаат „МАКЕДОНИСИМО“ на Симон Трпчески пред официјалната македонска претпремиера

Post Image

Ексклузивна претпремиера на новиот албум на Крсте Роџевски овозможена од Теохаров аудио заедно со Божиновски фондација и Каре

Post Image

Промовиран новиот албум на Ареа

Post Image

“Лудориите на Чаплин” – Филхармонија на отворено во Градскиот парк

Post Image

Музичка промоција на книгата „Забранети луѓе“ од џез-вокалистот Џон Илија Апелгрен

Post Image

“Звукот на идната генерација” – концерт со студентите од ФМУ

Post Image

“Младите доаѓаат” – концерт со учениците од државните училишта

Post Image

Уметникот не смее да биде само уметник кој се крие зад таа титула – Марко Виденовиќ