Музика

Post Image

МКЦ не заборава: Настан по повод 60 години од катастрофалниот земјотрес во Скопје

Post Image

Концерт на Бобан Мирковски во Охрид

Post Image

53. Илинденски денови – фестивал посветен на светскиот фолклор и на културно-научната размена

Post Image

Македонска Филхармонија ќе гостува во Подгорица и во Дубровник

Post Image

Со голем музички хепенинг заврши 22. Издание на Битола Отворен Град 

Post Image

Концептот „Live at Audiokultura“ ја заокружи својата прва сезона

Post Image

Запознај ја Преспа: културен спој на раскрсницата на три нации

Post Image

За прв пат во Македонија: Детски камп за класична музика кој се одржува во Битола

Post Image

„Wine and music“ во Аудиокултура