Уметност

Post Image

Изложба во рамки на манифестацијата „Го градам мојот град“ – 2020

Post Image

Интервју – Културолошка иницијатива “5 до 12”

Post Image

„Состојби на Флоресценција“ – изложба на Лида Шерафатманд и Милко Нестороски