Најдобри фотографии направени со мобилен телефон

Mobile Photography Awards е натпревар на фотографии направени со мобилен телефон кој се одржува од 2011 година.

Наградата на 10-тиот јубилеен натпревар во категоријата Архитектура и дизајн, оваа година е доделена на Mona Jumaan од Бахреин за фотографијата „Убавината на лаковите“ („The Beauty of Arches“).

Извор: Порта 3

Ви ги претставуваме и фотографиите кои биле во потесниот избор за награда во поменатата категорија.