“Live at Audiokultura” со Thanos Stavridis и Stella Tempreli

Вчеравечер во Аудиокултура се одржа уште еден извонреден настан од концептот “Live at Audiokultura” на кој Генерален покровител е Комерцијална банка и нејзината Master Card Platinum

Преку фото галерија креирана од Стефан Рајхл, споделуваме дел од атмосферата на оваа вечер која ќе остане запаметена како уникатно музичко патување кое, преку настап во живо, го приредија Thanos Stavridis и Stella Tempreli.

Презентирајќи го проектот “Tiles from the box”, Танос и Стела креираа атмосфера на уживање, но и музичко истражување кое опфаќа повеќе векови, жанрови и култури.

Обединувачката моќ на музиката беше детално пренесена преку системите од teoharov audio, преку кои се реализираше звучната репродукција и на овој настан.

ПР објава