Книжевност

Post Image

Промоција на романот „Излегувањето од сенка“ од Дијана Петрова во Градската библиотека во Скопје

Post Image

Уметничка вечер со Томислав Османли во Загреб

Post Image

Промоција на  „Ковчеже со книжни бисери“ од Милован Стефановски во  Градската библиотека во Скопје

Post Image

Објавен фантастичен расказ на Томислав Османли

Post Image

Промоција на книгата „Глуво време“ од Виолета Танчева – Златева

Post Image

Разговор со Јулијана Величковска во Градската библиотека во Скопје

Post Image

Влада Урошевиќ: Во време кога сите сакаат да напишат современ, јас напишав старовремски роман

Post Image

Промоција на книгата „Огнот наш нестишен“ од Ирена Јурчева во Градската библиотека во Скопје 

Post Image

“Чествување на Ацо Шопов” во ЈУ Градска Библиотека „Браќа Миладиновци“ – Скопје