Книжевност

Post Image

Кон “Воздишката на Сузана” од Јакуба Каталпа

Post Image

“Столб што пее” – нов роман на Томислав Османли

Post Image

Излезе од печат историскиот роман „Се викам црвена“ од Орхан Памук

Post Image

Кон “Крцкнање на скалите” – трилер во издание на Антолог

Post Image

Поетско читање со Јовица Ивановски, Елизабета Баковска и Тихомир Јанчовски

Post Image

Македонската асоцијација на издавачи ги додели наградите за 2022 година

Post Image

„Мајчино млеко“ – латвискиот бестселер што ги топи и најтврдите човечки срца

Post Image

Од печат излезе „Овие песни“ – избор од вкупното творештво на Глигор Стојковски