Театар

Post Image

Кога сум на сцената, јас сум жива – Емилија Мицевска Трајковиќ

Post Image

Ништо не го убива еден актер како неиграњето – интервју Исмет Шабановиќ

Post Image

Актерството е игра која значи живот додека ја играш

Post Image

Хибриден 45. МОТ – онлајн претстави во МКЦ и Универзална сала

Post Image

Промовирана монографијата „30 години Театар за деца и младинци – Сон што трае“

Post Image

Споменикот за Г. Стефановски ќе биде поставен во неговото Дебар Маало

Post Image

Премиера на „Тетовирани души“ во Струмичкиот театар