Театар

Post Image

Алтернативна сцена е правец, идеја, бунт – Интервју со Матеа Јанковска

Post Image

Театарот треба да се занимава со животот – интервју со Васил Зафирчев

Post Image

“Таму сум каде што сакам да бидам” – Драгана Костадиновска, актерка во МНТ

Post Image

Театарот е неопходен во човековото живеење

Post Image

“Ни недостасуваат храброст, креативност и искреност” – Разговори за театар, Никола Наковски

Post Image

Театарот е енергија што ја предаваме – Филип Трајковиќ

Post Image

“И коњите ги убиваат, зар не?” со online премиера

Post Image

Не правам разлика помеѓу театарот и животот – Нела Витошевиќ

Post Image

,,Новогодишни приказни“ – видео проект на Театар Куманово за најмалите