Театар

Post Image

Светски ден на театарот – Ѓорѓи Јолевски

Post Image

Моќниот театарски перформанс „Оклоп“ гласно ги издигна приказните на лицата со попреченост

Post Image

Нема компромис во театарот – Одблиску со Александар Михајловски

Post Image

“Растев низ гардеробите каде што тајно ги облекував костимите” – Одблиску со Илина Чоревска

Post Image

„Да се почне одново“ – сезона 2021 на Велешкиот театар

Post Image

Театарот е свет на неоткриеното – Интервју со Никола Стефанов

Post Image

“Идеите бледнеат, реалноста останува” – Сашо Димоски, Писател и театролог

Post Image

Најсилното оружје на актерот е работата врз себе

Post Image

Бедија Беговска во улога на Славната Флоренс, премиера во Турски театар – Скопје