Театар

Post Image

Премиера во Драмски театар Скопје “За нас почнува животот”

Post Image

„My name is Medeja“-Eкспозиција на женската семоќ

Post Image

Претставата ,,Нема да биде крај на светот” со две интернационални награди

Post Image

Доделени наградите на 56-тиот МТФ “Војдан Чернодрински”

Post Image

Македонската актерка Дарја Ризова – најдобра меѓународна актерка во Р Турција

Post Image

Театарските фестивали се потребни за создавање на една природна конкуренција и инспирација – Маја Андоновска Илијевски

Post Image

Во името на љубовта – кон тетарската претстава „Сара“ во режија на Елеонора Теова

Post Image

На сцената на Драмски, претставата „Странци“ ќе ја има својата 50-та изведба

Post Image

Премиера на претставата „Пациенти“ во Салон 19:19