Театар

Post Image

Премиера на претставата „Народен непријател“ во МНТ

Post Image

,,Галеб “ од Чехов премиерно вечерва во Турскиот театар

Post Image

„Артуро Уи“ вечерва премиерно во Народен театар Битола

Post Image

Претставата „12Гневни“ на Стеријовска вечерва во НУЦК „Трајко Прокопиев-Театар Куманово

Post Image

Без талент среќата е краткотрајна – одблиску со Нина Деан

Post Image

Со интуицијата сме во блиска релација – одблиску со Петар Стојанов, актер во Театар за деца и младинци Скопје

Post Image

„Вистинскиот запад“ во режија на Борис Василески денес и утре во МКЦ

Post Image

Човекот не е баш така ретко и квалитетно суштество како што сме си го идеализирале и претставувале – Ивана Павлаковиќ

Post Image

Алтернативна сцена е местото на најголемата слобода за творење и експериментирање – Ангела Стојановска