Театар

Post Image

“Горчливите солзи на Петра фон Кант“ вечерва во Македонскиот Народен Театар

Post Image

Премиера на „Демони“ во режија на Васил Христов во Народен театар Битола

Post Image

Драмски театар Скопје гостува на Меѓународниот фестивал РУТА Група Триглав – Љубљана, Р. Словенија

Post Image

Швајцарската драма „Сигурност“ во кината во Скопје, Битола, Неготино, Охрид

Post Image

„Мајсторот за спомени“ на репертоар во МКЦ

Post Image

Драмски театар ќе ја работи претставата”Моето име е Горан Стефановски”

Post Image

Се трудам да бидам едноставна, но со свој печат – одблиску со Анастазиа Христовска

Post Image

Премиера на претставата „Чудна случка со кучето во ноќта“

Post Image

“Искреноста и вистинитоста се гледаат и во животот и во уметноста” – одблиску со Ана Стојаноска