Театар

Post Image

Македонската актерка Дарја Ризова – најдобра меѓународна актерка во Р Турција

Post Image

Театарските фестивали се потребни за создавање на една природна конкуренција и инспирација – Маја Андоновска Илијевски

Post Image

Во името на љубовта – кон тетарската претстава „Сара“ во режија на Елеонора Теова

Post Image

На сцената на Драмски, претставата „Странци“ ќе ја има својата 50-та изведба

Post Image

Премиера на претставата „Пациенти“ во Салон 19:19

Post Image

Премиера на претставата „Народен непријател“ во МНТ

Post Image

,,Галеб “ од Чехов премиерно вечерва во Турскиот театар

Post Image

„Артуро Уи“ вечерва премиерно во Народен театар Битола

Post Image

Претставата „12Гневни“ на Стеријовска вечерва во НУЦК „Трајко Прокопиев-Театар Куманово