Театар

Post Image

Без талент среќата е краткотрајна – одблиску со Нина Деан

Post Image

Со интуицијата сме во блиска релација – одблиску со Петар Стојанов, актер во Театар за деца и младинци Скопје

Post Image

„Вистинскиот запад“ во режија на Борис Василески денес и утре во МКЦ

Post Image

Човекот не е баш така ретко и квалитетно суштество како што сме си го идеализирале и претставувале – Ивана Павлаковиќ

Post Image

Алтернативна сцена е местото на најголемата слобода за творење и експериментирање – Ангела Стојановска

Post Image

Претставата „Одлука“ во режија на Хана Миленковска, денес и утре во МКЦ

Post Image

“Горчливите солзи на Петра фон Кант“ вечерва во Македонскиот Народен Театар

Post Image

Премиера на „Демони“ во режија на Васил Христов во Народен театар Битола

Post Image

Драмски театар Скопје гостува на Меѓународниот фестивал РУТА Група Триглав – Љубљана, Р. Словенија