Филм

Post Image

„Сè e филм, во множина“, – Богата програма на 13. Издание на филозофскиот филмски фестивал од 2-9 јуни во Кинотека

Post Image

Швајцарската доку-драма „Фамилија“ за проблематичните тинејџериво кината низ државата

Post Image

Проекција на филмот „Бела книга –  женско писмо“ во Градската библиотека во Скопје

Post Image

Објaвен трејлерот и музиката на македонскиот филм ГЛАСОТ НА ТИШИНАТА / REBIRTH: VOICE OF SILENCE на Илија Павлов

Post Image

Биографската комедија „Ларс и баронот“ во домашните киносали

Post Image

Филмот „1963: ДОБРА НОЌ СКОПЈЕ“ на Илија Павлов прикажува досега необјавени материјали

Post Image

Германскиот филм за деца „Макс и бесната дружина“ во кината

Post Image

Со свечена церемонија викендов заврши балканскиот фестивал на кратки филмови во Битола

Post Image

Светска премиера на „Преекспонирано“ на Елеонора Венинова на меѓународниот филмски фестивал во Каиро