Филм

Post Image

Американската премиера на „Врба“ крунисана со награда за најдобар филм

Post Image

Светска премиера на „Човекот кој премногу знаеше“ и „Социјална дилема“ го затвораат ИФФС

Post Image

Почна третата сесија на проектот Филмска училница

Post Image

ГОЛЕМИ ЛЕКЦИИ ОД МАЛИТЕ – ГОЛЕМИ АКТЕРИ

Post Image

40 години ИФФК Браќа Манаки преточени во монографија

Post Image

Филм со Николас Кејџ се снима во Дубровник