Филм

Post Image

Филмот „И(с)згубени“ номиниран за две награди на „Сохо“ филмскиот фестивал во Њујорк

Post Image

Кинотеката ќе промовира ДВД издание

Post Image

Американската премиера на „Врба“ крунисана со награда за најдобар филм

Post Image

Светска премиера на „Човекот кој премногу знаеше“ и „Социјална дилема“ го затвораат ИФФС

Post Image

Почна третата сесија на проектот Филмска училница

Post Image

ГОЛЕМИ ЛЕКЦИИ ОД МАЛИТЕ – ГОЛЕМИ АКТЕРИ