Филм

Post Image

Биографската комедија „Ларс и баронот“ во домашните киносали

Post Image

Филмот „1963: ДОБРА НОЌ СКОПЈЕ“ на Илија Павлов прикажува досега необјавени материјали

Post Image

Германскиот филм за деца „Макс и бесната дружина“ во кината

Post Image

Со свечена церемонија викендов заврши балканскиот фестивал на кратки филмови во Битола

Post Image

Светска премиера на „Преекспонирано“ на Елеонора Венинова на меѓународниот филмски фестивал во Каиро

Post Image

Фестивал на кратки филмови, ја избра Битола за домаќин на „Balkans Beyond Borders“

Post Image

Почнува МФФ “Киненова”

Post Image

„Браќа Манаки“ повторно ги вреднува создавачите на нови светови, врачена Златна камера 300 за животно дело на Ентони Дод Ментл

Post Image

Швајцарската драма „Атлас“ во кината во Скопје