Филм

Post Image

Со проекција на „Што зборуваме, што правиме“ почнува Недела на франкофонски филм

Post Image

Промоција на дигитално реставрираната верзија на “Мирно лето” на блуреј диск

Post Image

Капиталното дело „Историја на филмот, книга II“ достапно во PDF

Post Image

Меѓународна манифестација “Ноќ на идеите” 2022 во Скопје на тема “Што по пандемијата?”

Post Image

Шведската драма „Надеж“ со Стелан Скарсгард во киносалите

Post Image

25 години од снимањето на филмот „Самоуништување“: четврт бурек со јогурт и четврт век со пелин

Post Image

Осмо издание на „Фестивал на тркала“

Post Image

Детските филмови „Стакленото момче“ и „Патешествието на принцот“ викендов во кино „Милениум“

Post Image

Филмот за деца „Брат ми брка диносауруси“ се прикажува во Охрид