Филм

Post Image

Детските филмови „Стакленото момче“ и „Патешествието на принцот“ викендов во кино „Милениум“

Post Image

Филмот за деца „Брат ми брка диносауруси“ се прикажува во Охрид

Post Image

Документарниот филм „Каде припаѓаме?“ во Скопје и Неготино

Post Image

Швајцарско-хрватската драма „Маре“ во скопска Кинотека

Post Image

Проекција на „Пеколот“ со пијано придружба на Марио Маријани

Post Image

Италијанскиот филм „Стаклено момче“ го отвора 9. „Џифони Македонија“

Post Image

Проекција на”Кој тоа таму пее” во Кинотека

Post Image

100 години од раѓањето на Блаже Конески во Кинотека – кратки документарни филмови и откривање на мурал во чест на великанот

Post Image

Фестивал на неми и класични филмови во Кинотека од денес до 16 Август