Музика

Post Image

Промовиран новиот албум на Ареа

Post Image

“Лудориите на Чаплин” – Филхармонија на отворено во Градскиот парк

Post Image

Музичка промоција на книгата „Забранети луѓе“ од џез-вокалистот Џон Илија Апелгрен

Post Image

“Звукот на идната генерација” – концерт со студентите од ФМУ

Post Image

“Младите доаѓаат” – концерт со учениците од државните училишта

Post Image

Уметникот не смее да биде само уметник кој се крие зад таа титула – Марко Виденовиќ

Post Image

Со концертот “Слобода” Филхармонија ќе приреди грандиозно затворање на концертната сезона “Филхармонија во движење”

Post Image

Рецитал на хармоникашот Филип Петрески денес во Филхармонија