“Live at Audiokultura” со Witches’ Brew

На претпоследниот настан од третата “Live at Audiokultura” сезона, музиката и врвниот звук беа промовирани преку настап во живо на Witches’ Brew🎼.

Споделуваме фото галерија од настанот на кој Искра Србиновска (Iskra Srbinovska) вокал🎤, Филип Димишковски на пијано🎹, Иван Бејков на контрабас 🎸и Павел Ренџов на тапани🥁, создадоа прекрасна атмосфера и вечер за паметење.

Звучната репродукција се реализираше преку системите од teoharov Audio, овозможувајќи музиката да биде пренесена до публиката во својата совршена форма.