Уметност

Post Image

Перформансот “Јовано, Јованке” вечерва со втора изведба во МКЦ

Post Image

Перформансот “Срам” на Ангела Стојановска вечерва во МКЦ

Post Image

„Vanishing point“ – изложба на Александра Петрушевска Ристовска од 6 до 14.12.2021 во Галерија МКЦ

Post Image

По повод 13 Ноември, Детскиот културен центар Карпош, како и секоја година, со помош на најмладите ќе го честита роденденот на нашиот град.

Post Image

Eames Elephant – љубезното животно со гордо истакнати уши на Чарлс и Реј Имс

Post Image

„Просторот во мене, јас – насекаде“ – изложба на Марија Трајаноска